HTML

Mindennapi életünk

Minden ami velünk (életünkben) történik....

Friss topikok

Linkblog

Magyar vs Szlovák...

2009.02.03. 03:12 bambusz1

Ismételten hangos a sajtó a létre nem jött Magyar-Szlovák emberi jogi bizottsági ülésen történtektől.Természetesen ismét a magyar fél a felelős.De miért?Kérdem én.Mert kíváncsiak vagyunk,hogy a szloták gépállatok miért püfölték el honfitársainkat, Dunaszerdahelyen?

November 01. Mindenszentek a katolikus és ortodox keresztény egyház ünnepe.A katolikus egyház november 1-jén, az ortodoxia pedig egy héttel később tartja.Sokan emlékeztek meg azokról az emberekről akik már nem lehetnek közöttünk.De nekünk magyaroknak már más is eszünkbe jut.2008.November 01.Dunaszerdahely.A videó felvételeket nézve még a mai napig nem kaptunk választ az akkori szloták rendőr attack (gépállatok) támadásáról.Sok mindent hallottunk a kővel dobálástól,a letolt gatyás fenékmutogatáson keresztül,a magyar zászló lengetésig volt minden indok.Nekem a legjobban az tetszett amit a SNS (szloták nemzeti párt) fiataljai nyilatkoztak,miszerint a magyarok azt kiabálták,hogy "szlovák kurvák".Akár melyik indokot is nézzük egyik sem indokolt ennyire durva megtorlást.Megannyi találkozó után (miniszterelnöki,köztársaság elnöki,külügyminiszteri) sem jött elfogadható válasz,csak hogy a szloták politikai "elit" játszik a magyar politikusokkal.

A mai napon 2009.02.02 szloták delegáció érkezett hazánkba,mikor is B.Z. fideszes politikusunk a sarkára állt és mozizni invitálta a vendégeket.A film címe Dunaszerdahely.A szloták félnek ez nem tetszett és haza mentek.(biztos fáj nekik az igazság)

" A szlovák küldöttség ugyanúgy kérhetné, hogy vetítsenek le egy olyan filmet amelyik a nagykövetség előtti szlovákzászló-égetést vagy a Magyar Gárda eskütételét ábrázolja" mondta Frantisek Miklosko.Ez elég gyenge válasz (indok).Gárda avatást a videó megosztó portálokon szép számmal lehet találni.Nem hiszem,hogy egy gárda avatást meg kellene magyarázni szlotákia felé.Ha jól emlékszem ott nem vernek rommá szloták állampolgárokat. A zászlóégetésről:mit kell azon magyarázni?Azóta már fel is adta magát a rendőrségen az illető.Bezzeg ami Pozsonyban történt 2006 Augusztusában magyar zászlóégetés arról is mélyen kussol a szloták fél.A magyar diplomácia egy szar.Semmit sem ér.Már régen a nemzetközi szervezetek elé kellett volna vinni az ügyet.Ja,nekünk figyelmbe kell vennünk a szlotákok picike,érzékeny kis lelkét.

A jelek arra mutatnak ha én mint magyar állampolgár átutazom szlotákián mert Lengyelországba,vagy Csehországba utazom,engem a szloták gépállatok nyugodtan szarrá verhetnek,mert nem lesz semmi következménye.Bezzeg ha nálunk kalapálnának el egy tótot,lenne ám alkoholgőzös hőbörgés.Ebből pedig könnyen az következhet,ők püfölik a magyart,mi kalapáljuk a tótot.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar rendőr szlovák dunaszerdahely verés attak

A bejegyzés trackback címe:

https://bambusz1.blog.hu/api/trackback/id/tr90919527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása