HTML

Mindennapi életünk

Minden ami velünk (életünkben) történik....

Friss topikok

Linkblog

Feloszlatták?

2008.12.17. 16:25 bambusz1

A nap híre:"Feloszlatták a Gárdát!"

Magyarországon már úgy beszáltek a Gárdáról mint egy vírusról.Félni kellett tőlük(?),mert egyenruhában masíroztak,neves történelmi eseményeinkről megemlékeztek,felvonultak zászló alatt,és egyeseket náci egyenruhába öltözött fasisztákra emlékeztettek.

A döntés,tudjuk jól politikai döntés volt.Van az északi szomszédunk,ahol szintén "feloszlatták" az ottani Gárdát.Napi szinten lehetett hallani,amint ott a vezető politikusok azt hangoztatták "Magyarországon még mindig van gárda".Mivel a politikusaink nem bírtak a szlovákiai  politikusokkal,ezért egy ilyen gesztust tesznek annak érdekében,hogy felső szinten minden rendben legyen.

De nem oszlatták fel,csak az egyesületet.A mozgalom még megmaradt.Az egyesületnek kb 10 tagja van.Őket szüntették meg.Tehát korai az öröm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bambusz1.blog.hu/api/trackback/id/tr44828270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása