HTML

Mindennapi életünk

Minden ami velünk (életünkben) történik....

Friss topikok

Linkblog

Gáz van!!!

2009.01.15. 19:34 bambusz1

Napról-napra nézzük,olvassuk a híreket,hogy melyik állam miként rendelkezik gáztartalékkal,vagy mennyi köbméter gázt tud beszerezni.

Jó hír,Magyarország nem szorul segítségre,mert oriási mennyiséget tartalékolt.Tudunk is adni más,szomszédos országoknak,de ezzel szemben a nyugati vezetéken 4 millió köbméter érkezik.

Hogy is van ez?Amit Én,sok más honfitársammal együtt már kifizettünk gázt,annak egy nagy részét elraktározták,és most ebből nagyképüsködünk,adunk el más országoknak.Semmi baj ezzel.Ez egy szép gesztus.Segítünk olyanokon akik lefujják a Magyar helységnév táblákat,üldözik a magyarokat.No de az eladott gáz árából én nem kapok egy petákot sem.

Én kifizettem,egy részét megkapom,elhasználom.Egy másik része tartaléktartályokban landol,a kormány eladja,lenyeli a pénzt.Dupla haszon.

Miért nem lehet azt csinálni,hogy amit megtakarítottunk az a miénk,és akkor nem kell a nyugati vezetéken gázt várnunk?Nyugodtan használhat mindenki annyit amennyit akar.Miért kell egyből nekünk mindenkin segíteni?Minket meg leszarnak.Majd kíváncsi leszek mikor megérkezik a jóidő kik és hogyan fogják támadni a magyart.

A végére még annyit,mint ismeretes Makón 100 évre elegendő gázt rejt a föld mélye,de Fecóék ennek a kitermelési jogát is eladták.Hogy ez nekünk egyszerű polgároknak jó,vagy rossz lesz,azt majd az idő eldönti.

Szólj hozzá!

Címkék: gáz

A bejegyzés trackback címe:

https://bambusz1.blog.hu/api/trackback/id/tr15880250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása